Tilmeldingsoversigt

Aktiv medlemskab

Pris: 260,- Rater: halvårlig
Beskrivelse

Når man benytter faciliteterne på Vasehus Rideklub, skal man have et Aktivt medlemsskab af klubben.

Med et aktivt medlemsskab kan man deltage i stævner under DRF og man kan deltage i arrangementer som klubben afholder. Man skal også have Aktiv medlemsskab, hvis man blot kommer og rider i ridehallen (ridehuskort)

Kontingent er incl kr. 10,- i administrationsgebyr.

Hvis man ønsker at udmelde sig af klubben skal man sende mail til kasserer@vasehusrideklub.dk ellers fortsætter opkrævninger på medlemsskab helt automatisk.

Eksempelvis man udmelder sig 31-03 - så er man medlem indtil 30-06. Betalt kontingent refunderes ikke.

Passiv medlemskab

Pris: 100,- Rater: Årlig
Beskrivelse

Passivt medlemskab giver ret til deltagelse i sociale arrangementer (ikke stævner)

Kontingentet er kr. 5,- for resten af 2019, fra 01-01-2020 opkræves kr. 110,- som er incl administrationsgebyr.

Ride fys medlemskab

Pris: 150,- Rater: Årlig
Beskrivelse

Handicap kontingent vælges hvis du går til handicapridning og vil støtte rideklubben.

Prøvetime

Antal tilmeldte: 0 Alder: Alle aldre
Pris: 25,- Rater: Årlig Sted: Hal 1 Træningstider Mandag: 15:00-21:00Tirsdag: 15:00-21:00Onsdag: 15:00-21:00Torsdag: 15:00-21:00Fredag: 15:00-21:00

Prøvetimer skal aftales med Elisabeth på mobil 26 18 00 84

Hvis du ønsker at fortsætte på hold, skal du huske at give besked om at du vil fortsætte med holdundervisning på et hold på mail som SKAL sendes til kasserer@vasehusrideklub.dk

Du vil efterfølgende blive flyttet til et hold og opkræves hold pris fremover, samtidig bliver du tilmeldt aktiv medlemsskab og opkrævet for denne. Du skal huske, at der er en frameldingsfrist på hold.

Framelding undervisning:

Der er en måneds opsigelse (løbende måned + 30 dage) ved framelding af undervisning og skal ske senest den sidste dag i måneden.

Eksempelvis man udmelder sig 31-05 - så er afmelding gældende fra 30-06 og man betaler for juni måned.

Framelding SKAL sendes på mail til kasserer@vasehusrideklub.dk ellers fortsætter opkrævninger helt automatisk

Time Hold

Pris: 360,- Rater: Årlig Sted: Hal 1 Træningstider

Barn 1 time kr. 340,- incl. administrationsgebyr

Voksen 1 time kr. 360,- incl. administrationsgebyr

Når man tilmelder sig, og rytteren er under 18 år gives der automatisk rabat så man kun betaler kr. 340,-

½ Time Hold

Pris: 260,- Rater: Årlig Sted: Hal 1 Træningstider

Barn ½ time kr. 260,- incl. administrationsgebyr

Udmelding af hold

Pris: 0,- Rater: Årlig Sted: Hal 1 Træningstider
Beskrivelse

Hvis du ønsker at framelde dig undervisning, skal du vælge denne.

Der er en måneds opsigelse - så hvis du fremelder dig eks den 20. maj - afmeldes du undervisning med udgangen af juni måned.

Hvis du også ønsker at udmelde dig af klubben skal du også "afmelde" dig "Udmelding af klubben" - ellers fortsætter dit medlemsskab som hidtil

Du bliver ført igennem betalingsvindue - men du bliver IKKE trukket noget beløb.

Udmelding af klubben

Pris: 0,- Rater: Årlig Sted: Hal 1 Træningstider
Beskrivelse

Hvis du ønsker at udmelde dig af klubben, skal du vælge denne.

Kontingent betales 2 gange årligt, og der tilbagebetales ikke betalt kontingent.

Lux Hold

Pris: 510,- Rater: Årlig Sted: Hal 1 Træningstider