Tilmeldingsoversigt

Aktiv medlemskab

Pris: 260,- Rater: halvårlig
Beskrivelse

Når man benytter faciliteterne på Vasehus Rideklub, skal man have et Aktivt medlemsskab af klubben.

Med et aktivt medlemsskab kan man deltage i stævner under DRF og man kan deltage i arrangementer som klubben afholder. Man skal også have Aktiv medlemsskab, hvis man blot kommer og rider i ridehallen (ridehuskort)

Kontingent er incl kr. 10,- i administrationsgebyr.

Hvis man ønsker at udmelde sig af klubben skal man sende mail til kasserer@vasehusrideklub.dk ellers fortsætter opkrævninger på medlemsskab helt automatisk.

Eksempelvis man udmelder sig 31-03 - så er man medlem indtil 30-06. Betalt kontingent refunderes ikke.

Passiv medlemskab

Pris: 5,- Rater: Årlig
Beskrivelse

Passivt medlemskab giver ret til deltagelse i sociale arrangementer (ikke stævner)

Kontingentet er kr. 5,- for resten af 2019, fra 01-01-2020 opkræves kr. 110,- som er incl administrationsgebyr.

Handicap medlemskab

Pris: 5,- Rater: Årlig
Beskrivelse

Handicap kontingent vælges hvis du går til handicapridning og vil støtte rideklubben.

Kontingentet er kr. 5,- for resten af 2019, fra 01-01-2020 opkræves kr. 160,- som er incl administrationsgebyr.

Time Hold

Antal tilmeldte: 0/0 Alder: Alle aldre
Pris: 360,- Rater: månedlig (11 rater) Sted:

Barn 1 time kr. 340,- incl. administrationsgebyr

Voksen 1 time kr. 360,- incl. administrationsgebyr

Når man tilmelder sig, og rytteren er under 18 år gives der automatisk rabat så man kun betaler kr. 340,-

½ Time Hold

Antal tilmeldte: 0/0 Alder: Alle aldre
Pris: 260,- Rater: Årlig Sted:

Barn ½ time kr. 260,- incl. administrationsgebyr

Ekstra hold

Pris: 360,- Rater: Årlig Sted: Hal 1