Elisabeth Jensen, Mobil 26 18 00 84

Henrik Damgaard, Mobil 20 82 62 63

Caroline Hansen:

Mit navn er Caroline, jeg kommer fra Norge og har boet de sidste 5,5 år i Danmark. Til daglig er jeg 4.års beriderelev i Skive Rideklub, men efter sommer flytter jeg læreplads til Nordentoft i Nibe. Jeg har startet optil CSI** 130 cm og har placeringer på optil 130, og jeg har 2 heste der går dette niveau. I 2019 fik jeg også sølv til DM for beriderelever. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med undervisning på Vasehus og lære jer alle at kende.
Caroline starter med undervisning af springhold fra den 28-04-2020

Sanne Kolind:

Mit navn er Sanne Kolind
Jeg glæder mig vildt meget til at starte på Vasehus som underviser.
Indtil nu har jeg været elevskoleansvarlig i Skive Rideklub, hvor jeg stod for både elevskolen med administration og undervisning, samt ridefysioterapien.
Jeg vægter højt, at det skal være sjovt at gå til ridning uden at gå på kompromis med teori og udvikling.
Jeg har før været ansat på Vasehus, både i stalden og som underviser. Derudover har jeg været opstalder igennem en del år.
Sanne starter med undervisning dressur elevskolehold og hjælp i ridefysioterapien fra 01-06-2020